Rondreis Oost Canada

In Oost Canada kan je cityhoppen makkelijk combineren met ongerepte wildernis. Vlak bij bruisende steden als Montreal, Quebec en Toronto ontvouwt zich een monumentale natuur. Levende schilderijen van elanden en beren, eindeloze reservaten en kolkende watervallen. Klaar voor een betoverend avontuur?

Montmorency Falls Park

Op nog geen kwartier van Québec Stad ligt Montmorency Falls Park. Neem zeker de kabelbaan naar de top van de klif, een uniek uitkijkpunt om de 83 m hoge watervallen te bewonderen. Wanneer je de watervallen via de hangbrug oversteekt, voel je meteen met welke kracht de St. Lawrence-rivier genadeloos onder je voeten voorbijraast.

Ten noorden van de stad vind je Laurentides Wildlife Reserve. Het 7.800 km² grote wildreservaat is een vaste stek voor sportjagers en vliegvissers, outdoorliefhebbers en wildspotters. Naast wolven, lynxen, bevers en vossen, hoop je hier zeker ook elanden, kariboes en zwarte beren op je lens te krijgen.

Krachtigste waterval Noord Amerika

Ook provincie Ontario is een droom voor natuurliefhebbers. Hét niet te missen hoogtepunt: de drie watervallen van Niagara Falls met Horseshoe Falls als onbetwistbare uitblinker. Het hoefijzervormige natuurfenomeen op de Canadees-Amerikaanse grens is de krachtigste waterval van heel Noord-Amerika.

Rechtstreekse vluchten tussen Brussel en Montreal

Met luchtvaartmaatschappij Air Transat vlieg je van Zaventem rechtstreeks naar Montreal en van Amsterdam direct naar Toronto. Je Canadese rondreis starten in Québec Stad? Met de ‘Train + Air’-service sta je met de TGV in no time van Brussel- Zuid in Parijse luchthaven Charles de Gaule voor je rechtstreekse vlucht.

Tip voor vluchten naar Oost Canada

Air Transat verbindt Montreal, Toronto en Quebec Stad in Oost Canada respectievelijk rechtstreeks met Brussel, Amsterdam en Parijs. Zo kan je makkelijk vertrekken en landen in één stad, en terugkeren van en naar een andere. Rechtstreeks vanuit Zaventem zijn doorverbindingen en stop-overs via Montreal (vanaf € 100 per stop) uiteraard ook mogelijk naar andere Canadese steden.

Interesse?

Openingstijden

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie