Nederlandstalige groepsreizen naar groen Europa

Met reisorganisatie Groepsreizen 50 Plus geniet je als 50-plusser van een uitstekend samengestelde reis, steeds met een kleine groep gelijkgestemden. Van vertrek tot thuiskomst geniet je tijdens je volledige avontuur van Nederlandstalige begeleiding. Voor deze zomer kunnen we alvast de groepsreizen naar IJsland, Schotland en Baskenland warm aanbevelen.

Groepsreis Spanje naar het Baskenland

Cultuurfanaat of geboeid door geschiedenis? Dan is de groepsreis naar Noord Spanje in juli of oktober echt iets voor jou. Ontdek het échte Baskenland in Bilbao, Guernica, San Sebastián, Getaria en Hondarribia. Naast een mooi programma, gevuld met natuur en cultuur, heb je uiteraard ruim de tijd om te genieten van een goed glaasje wijn, een verfrissende zeebries, en het typisch Baskische vissershaventje van Bermeo.

Groepsreis Schotland

In juli ontdek je Schotland op zijn best. Het land van kilts, clans, sagen, doedelzakken en whisky. Na een dagje Edinburgh neem je deel aan een traditionele ‘Ceilidh’ en maak je kennis met Schotse whisky in de vermaarde stokerij van Glenkinchie.

Naast de aantrekkingskracht van Loch Lomond en Loch Ness, hebben ook de kleine en grote meren van de Highlands hun eigen charme. Onderweg vertellen kastelen en ruïnes verhalen over mysterieuze verledens.

Bewonder het noorderlicht op IJsland groepsreis

Nergens anders zo’n grote verscheidenheid aan landschappen en natuurverschijnselen als in IJsland. Het land trakteert je op sluimerende vulkanen en uitgedoofde kraters, metershoge geisers en kokende modderpoelen.

Zouden we het noorderlicht kunnen spotten? De aurora borealis is een van de meest verbijsterende natuurfenomenen. Met wat geluk zitten alle elementen goed en is het noorderlicht ook in augustus al zichtbaar. Dan mag je er zeker van zijn dat je ruim de tijd krijgt om het spectaculaire verschijnsel te bewonderen.

Interesse?

Openingstijden

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie