Grecotel Corfu Imperial: luxueus genieten

Aan het einde van panoramisch schiereiland Kommeno, heeft Grecotel Corfu Imperial een wel héél indrukwekkende ligging. Turend over de olijfgaarden, in een wereld van marmer, palmen, strandbaaien, lekker eten en een prachtige promenade.

Een van de allermooiste kidsclubs

Groene Griekse eilanden leren kennen? In het westen vind je de Ionische Eilanden met hun weelderige natuur en beboste bergen. Corfu is wellicht het gekendste, en misschien wel het groenste. Dit is de plek waar Homerus’ held Odysseus schipbreuk leed en hulp kreeg van de Faiaken om terug in Ithaca te geraken. Beste plek om te genieten? Grecotel Corfu Imperial, zonder twijfel.

Het mythologische eiland leren kennen doe je best vanuit Grecotel Corfu Imperial, genesteld op een geprivatiseerd schiereiland. Waar het weelderige groen en de schittering van de Ionische Zee naadloos in elkaar vloeien. Alsof je verblijft in een renaissancepaleis. En in het gloednieuwe Grecoland, een van de allermooiste kidsclubs, zijn kinderen koning!

Interesse?

Openingstijden

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie