Explora Journeys: nieuwe rederij luxecruises

MSC Group lanceert met Explora Journeys in mei 2023 een nieuwe rederij van luxecruises. We geven je in avant-première alvast een voorsmaakje met deze video.

Met Explora Journeys wil MSC Group een nieuw lifestyle-reismerk creëren en een aanbod van luxecruises voor wie houdt van een levendige kosmopolitische sfeer. De schepen zullen de wereld rondvaren met bezoeken aan plaatsen op en buiten de gebaande paden. MSC Group heeft intussen vier schepen besteld.

Explora I komt in mei 2023 in de vaart met een vrouwelijke kapitein Serena Melani aan het roer. Tegen 2026 volgen nog drie zusterschepen.

De Explora Journeys schepen zullen 248 meter lang zijn en plaats bieden aan 922 gasten die verblijven in suites met balkon met een gemiddelde oppervlakte van 42 m². De passagiers worden bediend door 730 bemanningsleden.

Wil je als eerste met de nieuwe Explora Journeys op cruise? Boeken kan nu al!

Explora Journeys: nieuwe rederij luxecruises | Orchidee Reizen - Reisbureau Merchtem

Interesse?

Openingstijden

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie