Aruba: One Happy Island

Een van de nieuwe droombestemmingen die TUI aanvliegt vanuit Brussel is Aruba. Het meest westelijke van de befaamde ABC-eilanden in de Caraïben waar men ook Nederlands spreekt. Met een vakantie naar Aruba kies je voor ‘One Happy Island’.

Ideaal klimaat

Aruba ligt buiten de orkaangordel, je mag dus zeker zijn dat je er het hele jaar door lekker weer hebt. Het eiland telt meer zonnige dagen dan elk ander Caribisch eiland, met gemiddelde temperaturen tussen de 28 en 32 °C. Dankzij de constante zeebries uit de Noordoostpassaat, voelt het ook altijd aangenaam aan.

De hartelijke locals spreken gewoon Nederlands en heten je graag welkom op hun One Happy Island. Ook op vlak van veiligheid, comfortabel reizen en dienstverlening, verloopt alles hier volgens Nederlandse en Europese normen.

Pluk de dag

Geef je eilandvakantie invulling zoals je zelf zin hebt. Ga met een huurwagen op verkenning, zo kan je er net als de Arubanen zelf makkelijk op uit trekken. Snorkelen, golfen, watersporten, lekker eten, heerlijk genieten … Alles ligt hier binnen handbereik, Aruba is niet groot.

In het noordoosten ligt het Arikok National Park dat bijna 20 % van het totale eiland beslaat. Meteen een van de grootste natuurreservaten van de Caraïben.

Culinaire wereldreis

Aan de Arubaanse tafel is iedereen welkom. Of je nu houdt van topgastronomie of een charmante keuken, op één dag proef je uiteenlopende smaken uit alle uithoeken van de wereld. Van verse barracuda met creoolse kruiden, tot Hollandse poffertjes en rijke Latijns- Amerikaanse en Afrikaanse aroma’s. Een soort culinaire wereldreis.

Interesse?

Openingstijden

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie