All-inclusive winterzon vakantie in Dubai

Nood aan exotische zon en zelfverwennerij? Of op zoek naar een perfecte stop-over naar Aziatische droombestemmingen? Met tal van rechtstreekse vluchten vanuit Brussel beleef je in Dubai de ideale winterzon vakantie. Hier alvast onze hotel tip in Dubai!

Hotel tip winterzon vakantie Dubai | Orchidee Reizen - Reisbureau Merchtem

Winterzon vakantie in Dubai

Dubai spreekt tot de verbeelding. In enkele decennia zijn de traditionele bedoeïenen- en islamcultuur er verrassend samengesmolten met de westerse levensstijl. De magische woestijn, de levendige soeks en de galmende minaretten staan in fel contrast met de hypermoderne luxe resorts en shoppingcentra. Telkens weer slaagt deze stad van superlatieven erin het ondenkbare te realiseren. Net wanneer je dacht dat het niet meer gekker kon, beleef je in Dubai de ultieme winterzon vakantie.

Riu Dubai **** (all inclusive)

Dit gloednieuwe hotel, dat gevestigd is op de Deira eilanden is geopend in de winter van 2020. Neem een frisse duik in de zee en kom tot rust aan het strand voor het hotel. Naast de ideale locatie is er een 24-uurs all-inclusiveservice die je vakantie uniek maakt. Het is een van de weinige All Inclusive hotels in Dubai, wat het tot een absolute aanrader maakt voor een zorgeloze vakantie.

Interesse?

Openingstijden

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie